Willibrord header2

Priestervakantie 2017 naar Zuid-Duitsland

Kneipp Kurhaus St. JosefIn 2017 zal de priestervakantie gaan naar Zuid-Duitsland. Naast alle inspanning en gebed is het ook goed om even helemaal tot rust te komen en te ontspannen. Dat doet een mens, en dus ook een priester, goed! In Bad Wörishofen bevindt zich Kneipp-Kurhaus St. Josef, een hotel dat geleid wordt door religieuzen.


Maximaal ontspannen
De reis is uitdrukkelijk opgezet als vakantie en niet als retraite. Na de gezamenlijke Eucharistieviering met lauden in de kapel biedt het uitgebreide ontbijtbuffet de ideale start voor een enerverende dag. Regelmatig is het mogelijk om mee te gaan op een gezamenlijk uitstapje. Het staat de deelnemers echter volledig vrij elke dag op eigen wijze in te vullen. Een wat meer sportieve acitiviteit zoals een heerlijke wandeling door de natuur behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

 

Gezamenlijk afreizen per auto
Zoals gebruikelijk adviseren we  de deelnemers om met elkaar in auto’s af te reizen naar Bad Wörishofen. De afstand vanaf Amsterdam naar Bad Wörishofen is ongeveer 800 kilometer. Op de donderdagavond van 10 augustus worden de deelnemers om klokslag 18.00 uur verwacht voor het avondeten. Vrijdagochtend 18 augustus na het ontbijt is het vertrek.

 

Data, prijs en opgave
De vakantie vindt plaats van donderdag 10 augustus t/m vrijdag 18 augustus 2017.
Verblijf is op basis van halfpension. Elke deelnemer krijgt een eigen kamer met douche, toilet en balkon! Deze reis kunnen we aanbieden voor de prijs van slechts € 689. Opgave is mogelijk per e-mail via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , met vermelding van uw adresgegevens en telefoonnummer tot uiterlijk 15 mei 2017 of zolang er plek is. Voor verdere vragen of opmerkingen kan men contact opnemen met de heer P. Klaver, medeorganisator van de reis en medewerker van het Grootseminarie, telnr. 072-505 1073. Meer informatie vindt u op de website van het hotel. Zie de gegevens hieronder.

 

Gegevens van Kneipp-Kurhaus St. Josef:
Adolf-Scholz-Allee 3
86825 Bad Wörishofen
Duitsland
Telnr: 0049-
8247 308 206
http://www.kneippkurhaus-st-josef.de/

 

ROEPINGENFILM

Ignas_still

Bekijk onze roepingenfilm met kapelaan Ignas Tilma


WEBWINKEL TILTENBERG

Tiltenbergreeks

Via onze webwinkel kunt u al onze uitgaven bestellen