Ondersteun de priesteropleiding!

 

 steun ons


Zoeken

 

 

 

 

 


find us on facebook

Willibrord header2

 
Met ingang van het cursusjaar 2013/2014 wordt de studiegids van het Sint Bonifatiusinstituut in twee delen uitgegeven.
Het eerste deel is algemeen en wordt de studenten voortaan aan het begin van de studie uitgereikt, het tweede deel verschaft gegevens over het concrete studiejaar.
In het tweede deel, dat u hieronder kunt downloaden, vindt u de informatie over het collegerooster, de bezinningsdagen, de retraite(s), de spirituaal en de stagebegeleider voor het studiejaar waarvoor de studiegids bedoeld is. Daarnaast treft u hier een korte beschrijving aan van de afzonderlijke vakken en een adressenlijst van de docenten die dit jaar les geven en andere bij het instituut betrokken personen. Tenslotte is de jaarlijkse bijdrage van de studenten in de onkosten voor het Bonifatiusinstituut aangegeven in dit deel van de studiegids.
Het rooster met een dagindeling van collegedagen en bezinningsdagen en een kalender voor het studiejaar 2015/2016 vormt het slot van deze gids.
 
 
Studiegids 2013-2014, deel 2/A: studieprogramma en informatie (pdf)
Studiegids 2013-2014, deel 2/B: rooster (pdf)
 

Studiegids van het Theologisch Instituut Sint-Bonifatius 2012-2013 (pdf)

 

CONGREGATIE VOOR DE KATHOLIEKE OPVOEDING & CONGEGATIE VOOR DE CLERUS, Basisnormen voor de vorming en Directorium voor de dienst en het leven van Permanente Diakens (22 februari 1998) (pdf)

 

 

ROEPINGENFILM

Ignas_still

Bekijk onze roepingenfilm met kapelaan Ignas Tilma


WEBWINKEL TILTENBERG

Tiltenbergreeks

Via onze webwinkel kunt u al onze uitgaven bestellen